Å reise til Polen er en billig ferie!

Reiser til Polen representerer en billig ferie med flotte opplevelser. Fly til Polen og få erfaring med både dens vakre natur og historie.

På ferie i Polen – turen begynner.

Flotte monumenter og bygninger, storslått natur og forferdelig historie. Alt du finner på fantastiske Polen med den dystre fortiden.

I alt er det 38,4 millioner. statsborgere i Republikken Polen, der Warszawa er hovedstaden. De delte rundt. 300.000 km2, og de fleste av dem er katolikker.

I Nord-Polen er flatt, i stor grad dekket med nåletre skog, mens den midtre delen er fruktbare jordbruksareal. Den sørlige delen er dominert av Karpatene.

Warszawa og Krakow har nok av kultur. Naturskjønne attraksjoner venter i Tatrabjergene med kapital Zakopane. Besøkende også konsentrasjonsleir Auschwitz.

Den polske kjøkken er solid og ofte inneholder poteter og kjøtt. Den nasjonale domstolen er Bigos – surkål med kjøtt og saus. En annen populær rett er Chlodnik (rød bete suppe).

Polen er moderat kontinental klima med harde vintre. Varmeste måned er juli med gjennomsnittlig temperaturer på 17-19 grader. Februar er den kaldeste med minus 1-5 grader.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 5.0/5 (1 vurdering gitt)
Å reise til Polen er en billig ferie!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Våre brukere sine reisesøk:

  • badeferie polen
  • badeferie i polen
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics