Å reise til vennlige Perth i Australia kan anbefales!

Perth er kjent som en av Australia mest vennlige byer og når du går på gaten, så du lett kan se at folk velkommen hverandre på samme måte som i en liten by.

Perth og Freemantle, nær noen av de mest trivelige byer i Australia. Klimaet er her fortsatt, og det sies at dette området er det mest solrike Australia. På toppen av dette, slik at Perth har en rekke vakre strender som gjør dette området til det mest populære på vestkysten.

Perth er hovedstaden og den største byen i den australske delstaten Vest-Australia. Perth hadde i Juni 2007 1 554 769 innbyggere, noe som da var nesten 75% av befolkningen i delstaten. Perth ligger langs bredden av elva Swan River. Perth ble grunnlagt av britiske nybyggere i 1829 som følge av frykten for at franskmennene skulle bosette seg der og gjøre krav på deler av Australia. Store deler av økonomien baserer seg på de mange mineralressursene som finnes i området.

Serverdigheter

* Bysentrumet med sin blanding av skyskrapere og historiske bygninger, og et koblet sett shopping arkaden.
* Kings park, en fire kvadratkilometer stor park med utsikt over byen og flere hager av innfødte planter fra hele staten.
* Heirisson Øy, en øy i Swan River med frittgående kenguruer.
* Dyreparken Perth Zoo ligger over elven i South Perth
* Strendene Cotteslo, Scarborough, Trigg, Mullaloo og City Beach
* Forstaden Fremantle med noen historiske bygninger
* Kafeen kommunar i indre forsteder av Subiaco, Leederville, Mount Lawley, Victoria Park og Claremont
* Øya Rottnest 30 minutter med båt utenfor Perth.

Perth er isolert fra resten av landet og det er om lag 4500 kilometer til Sydney, hvis du velger å kjøre.

I den østlige delen av Perth hus erstattes av vingårder. Langs Swan River Swan Valley, som ligger kun en kort kjøretur fra Perth. Swan Valley er kjent som en av Australia beste vingårder, og du er i vin, er du selvsagt huske smaken av god vin – til en vingård eller på noen av de fantastiske restaurantene byen har å tilby.

Området rundt Perth er en av de stedene i verden hvor du kan slenge deg i naturen. Du kan oppleve hval hai nær – eller snorkling med stråler måne. Eller hva med den klassiske svømme med delfiner. Perth tilbyr litt av hvert, og en ting er sikkert: Du vil ha en slags mote hvis du flytter bort fra sentrum.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics