Alt Om å Reise Til Hanoi, Vietnam

Planer om å reise til Hanoi i Vietnam? Sannsynligvis ikke, men dette er uansett en gjennomgang av denne destinasjonen.

La oss starte med noen raske fakta om Hanoi, Vietnam.

Flytid: 10 timer 34 minutter mellom landing
Tidsforskjell: 6 timer
Befolkning: 3,5 millioner
Språk: Vietnamesisk
Vekslingskurs: 1 Vietnamesiske dong
Billigste flyreiser til Hanoi?

Du kan finne flyreiser fra Skandinavia og Europa via Hong Kong og Bangkok, inkludert Bangkok, er det vanligste stedet å stopp på. I løpet av sommeren, varierer prisene sterkt. Prisene er de laveste i løpet av juni måned for å stige skikkelig i juli måned. I september vil det være igjen billig å fly. Prisene varierer fra uke til uke, derfor og sørg for å lete opp en fordel perioder før bestilling.

Hanoi, en oversikt

Opplev den historiske vingene på en elegant by i en endring i den spennende hovedstaden i Vietnam. Her vil du oppleve en fascinerende kultur i et svært behagelig tempo.

Moro i Hanoi

Den viktigste å gjøre i Hanoi er å oppdage byens severdigheter og atmosfære. I den kompakte byen er mye å oppdage og bli lykkelig til fots. Utelivet er ikke altfor ekstravagant, men det er mye å velge mellom, og byens tilbud hver uke mer og mer nattlige eventyr. Shopping i byen er ikke helt galt, og først og fremst, silke og tillater besøkende å sy sammen sin egen skreddersydde dresser for en liten lønn. Alle som ønsker å oppleve den fantastiske naturen vetnamesiska vil lette ut av landet hvor det er en fantastisk grønt.

Hanoi og transport

Byen er ikke mer enn at det er lett å komme seg rundt til fots, til tross for det store antallet mennesker som bor i byen. Det er mulig å leie en bil og motorsykkel, og trafikken er ikke over-avskrekking. Ellers, drosjer og minibusser er billig og enkelt alternativ for turer i og rundt byen.

Hoteller i Hanoi, Vietnam.

Det er ganske mange hoteller i alle prisklasser å velge mellom i Hanoi. For de mest gjenkjennelige og populære hoteller kan forventes med priser rundt 1200 SEK per natt, for eksempel i Hanoi Daewood hotell med alle fasiliteter, inkludert swimming pool, noe som er veldig frisk og moderne og ligger i sentrum. Du kan også finne veldig billige hoteller i sentrum, for eksempel Queen Star Hotel, bare 50 meter fra Dong Xuang Market. Vil du bo ekte luksus og rare man kan bo på luksuriøse yacht Bhaya Cruise, som også tar deg med på en båttur rundt Hanoi. Andre alternativer i Hanoi finner du her.

Hanoi attraksjoner

Den gamle delen av byen er en oase fylt med monumenter og templer, spesielt i Frenchtown Quarter. Don Xuang-markedet er en labyrint av mennesker og ting og en opplevelse i seg selv. Ho Chi Min’s Mausoleum er også i Hanoi og er vel verdt et besøk, samt tilstøtende museum. Det er også en stor zoo å besøke.

Ytterligere info om Hanoi

Hanoi er en by som kan besäka året, er klimaet alltid ganske bra. Det kan være varmt i mai til september. Rykter om at vietnamesiske kanskje ikke alltid tenker i Vesten er sterkt overdrevet. Nå er alle velkommen til feltet.

Nedenfor finner du litt informasjon om flyplasser i Hanoi
Hanoi’s Noi Bai flyplass Code: HAN

Flyplassen i Hanoi er om lag 4,5 mil fra sentrum. Det er én terminal. Fra flyplassen vil skje via buss eller ved å ta en taxi.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics