Attraksjoner i Paris du ikke kan gå glipp av

Attraksjoner i Paris

Paris er en flott by og det er mange ting å se. En advarsel er gitt, men Moulin Rouge som ikke er mye mer enn et hus med en rød plastväderkvarn på taket, langt fra det romantiske bildet gir enkel tilgang til filmer og bøker. Men det kan sikre sine varietéshower være bemerkelsesverdig!
Eifeltårnet

attraksjoner-paris.JPG

Eifeltårnet er vanskelig å gå glipp av under et besøk i Paris. Det er synlig fra nesten hele byen hvis det er relativt molnfritt. Tårnet er en sentral og faktisk ganske hyggelig også nært (i motsetning til mange andre kjempestor skrytbyggen). Men det er nesten alltid en stor kø for å ta opp tårnet, selv trappa har flere timer for å vente på å gi deg en sjanse til å komme opp.

For de av dere med riktig tålmodighet, kan dette være en ide, utsikten fra tårnet er fantastisk.
Musée d’Orsay

Hvis du ikke vil mengden med tusenvis av turister på Louvre, kan vi anbefale Musée d’Orsay, et museum i klasse med Louvre ren kvalitet, men langt fra den når den kommer til området. På Louvre, kan du se i prinsippet alle typer kunst du kan forestille deg, Musée d’Orsay er litt mindre og derfor mye mindre godt på lager.

Museet, derimot, er svært passende for en ettermiddag omkringstrosande og byr på mange vakre arbeider. “Hva har jeg sett før i noen bok!” Faktoren er svært høyt på Musée d’Orsay.

Musée d’Orsay var også en svært hyggelig musseeshop hvor det er lett å bli fanget opp av lange perioder av gangen. Anbefales for de som virkelig er interessert i kunst og design. Personlig kom jeg bort med en bok full av fantastiske mønstre og inspirasjon.

Sacré Coeur

Sacré Coeur er en kirke i midten av koselig forstad av Montmarte. Kirken er meget vakker og ligger på en stor høyde som gir utsikt over store deler av Paris.

Det er også en stadig himmelen bor rundt kirken, en sverm av turister, mimartiser og gatumusikanter heve stemningen ytterligere.

En severdighet du trenger bare å gå hvis du er i Paris!

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 3.0/5 (1 vurdering gitt)
Attraksjoner i Paris du ikke kan gå glipp av, 3.0 out of 5 based on 1 rating

One Response to Attraksjoner i Paris du ikke kan gå glipp av

 1. Iselin November 27, 2009 at 9:22 am #

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/reiseverdenrundt.com/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 699

  Heiii!..
  Jeg er en jente på 13 år, som ALTIIID har hatt lyst tilog reise til Paris : D
  Alt i Paris virker så koselii og fint..
  Selv om egikke har vert der selv, vil eg si att hvist du har råd, og tid.. REIIISSSS TIIILLLL PAAARRRRIIIISSSSSSSS!!! : D
  Har seff lest om Frankrike og Paris i flere år nå, og når eg blir eldre så SKAL eg reiser der til og oppleve Eiffeltårnet og Notre dame, og myyeee mere!: D
  Klem : D

  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0.0/5 (0 vurderinger cast)

Leave a Reply

.

shopify analytics