Billig Leiebil


Hos eBookers finner du gode leiebilmuligheter over hele verden til billige priser! anbefales på det varmeste.

Les mer om leie av bil i ferien i artikkelen under:
Det kan lønne seg å utnytte rabatter som du far via turoperatører. Du kan få leiebilrabatter i svært mange sammenhenger, f. eks i forbindelse med kredittkort. Det florerer også med tilbud i ulike foreninger og arbeidsplasser. Men det er slett ikke sikkert at dette er det best tilbudet du kan få. Strengt tatt er det vel uvanlig å betale veiledende pris for leiebil. Men sjekk alltid ut hva du kan få på nett.

Det er godt mulig at du kan få et bedre tilbud lokalt der du lander. Men hvis du trenger bil med en gang kan dette fort bli et sjansespill. Det er svært lite trolig at det billigste stedet å leie er på flyplassen. Sjekk mer lokalt.
Husk på å sjekke bilen nøye før du overtar den. Hvis du ikke påpeker småfeil risikerer du å måtte punge ut for dem ved tilbakelevering.

Hvis du skal levere bilen et annet sted enn der du henter den kan det endre konkurransesituasjonen. Ekstraprisen på dette er ganske ulik mellom selskapene, slik at det billigste selskapet ikke trenger å være billigst med et annet leveringssted. Det er bare dem som står oppført som kan kjøre bilen. Normalt koster det litt ekstra å ha flere sjåfører. Det kan være visse begrensninger aldersmessig når du skal leie bil.
Det er ulik standard på bilene. En ukjent bilutleier kan være billigere utelukkende fordi at bilene er billigere. De store bilutleiefirmaene har gjerne bedrekvalitet på bilene, og et større serviceapparat.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

.

shopify analytics