Billige Ferie Reise til Færøyene?

Færøyene består mye av steinhus, gamle bygninger med strimler av gresstorv og stein på taket. Her er gamle ruinene av små hus, som bygget i gamle dager. Ting er litt annerledes på Færøyene. Selv maten er forskjellige fra hva vi et vant med. Du kan like godt bli vant til kjøtt fra sauen hoder, tungt saltet grind hval og fiskeboller laget av torskekjøtt og saue fett.

Færøysk natur og geografi
Færøyene har en vill og ren natur. Her finnes det et mylder av planter og en sjanse til å se hare løpe fritt vilt. I utmarken kan du se rikt fugleliv for full fløyen kraft med spover, sniper, ravner og kråker. Overalt er det grønnt. Og overalt er der gratis rekkevidde sauer. Færøyene betyr øyene på sau og er en gruppe av 18 øyer av vulkansk opprinnelse i Nord-Atlanteren mellom Skottland, Island og Norge. I dag er alle bebodde øyer unntatt Litla Dimun, men befolkningen kan ignoreres – totalt 50.000, hvorav ca. 17.000 bor i hovedstaden Tórshavn.

Fakta om Færøyene:
Hovedstad: Tórshavn
Folketall: 48.000
Språk: færøysk, dansk
Religion: Protestantisk
Valuta: Dansk krone
Klima: temperert, fuktig og tåkete

faeroyene

Tórshavn
Færøysk natur og geografi Thorshavn ligger på østsiden av Sør-Streymoy som ligger like ved Nólsoyarfjørður og karakteristiske Nólsoy. Byen vokste opp rundt når vikingene opprettet det første parlamentet i 900 år I området rundt havnen ligger den gamle byen der små, fargerike eneboliger i fjor, har blitt restaurert. Skansin, som er et gammelt fort fra 1580, som ble bygget som beskyttelse mot pirat, troner over havnen. Fem minutters gange fra kaien ligger Vaglið sentrum med butikker og restauranter. I juli, holdt en årlig byfest, Ólavsøka og folk fra hele landet flokker seg til – blant annet, enten å delta eller til og med prøve å kaproning styrker med tradisjonell færøysk båter. Om kvelden er det tradisjonell færøysk dans.

Færøysk fugleliv og attraksjoner
Mange reiser til Færøyene, men helt forskjellige årsaker, nemlig å oppdage sjøfugl. Vi tror det er omtrent to millioner parene på Færøyene, inkludert alke, eiders, mallemukker, kjover og storm kondensator. Alle sjøfugl må ha en solid base for sine reder og egg, og er derfor de kommer i land i avl sesongen å samle i kolonier i store fugler fjell. Sjøfugl er viktig for Færøernes husholdning, og du har god mulighet til å smake på et utvalg av dem. Den Færøernes kjøkken er særegen, men spennende. Forbered etter gamle tradisjoner, som for eksempel sau lufttørket i opptil 6-9 måneder. Kalloriene kan kastes på fotturer i fjellet. Oppdage, for eksempel den vestlige Fjell Manna og plasser rundt om i feriene også Gjógv på Eysturoy, som har en fantastisk naturlig havn. Man å gjennomgå opp fjellet skråningen ovenfor, er det mange både løse synspunkter med vertikale rock vegger, som fører ned i Atlanterhavet.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

 • temperert klima
 • færøyene turist
 • ferie på færøyene

One Response to Billige Ferie Reise til Færøyene?

 1. Svein Bjørnvik November 1, 2009 at 10:11 pm #

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/reiseverdenrundt.com/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 699

  Jeg ønsker meg oversikt over reisemuligheter, som turist til Færøyene sommer 2010

  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0.0/5 (0 vurderinger cast)

Leave a Reply

.

shopify analytics