Danmark Feirer 20-årsjubileum

Dette året markerer 20-årsjubileet for det første landet i verden til å anerkjenne homofile ekteskap. Tilbake i 1989 Danmark overrasket verden med denne store banebrytende initiativ og siden den gang homofile og lesbiske har vært på besøk i hovedstaden København for å nyte det åpent homofile miljøet. Så i 1999 ble det mulig for gifte homofile å adoptere barna sine partnere, et stort skritt i retning av anerkjennelse av en bredere definisjon av familien. Til slutt i 2009 ble det mulig for homofile par i registrerte partnerskap å adoptere. Så ikke overraskende i København i år LHBT samfunnet feirer disse milepæler med stor stolthet.

København har lenge vært en tolerant og avslappet by for både homofile dansker og Homofile og lesbiske turister. Den første homobar, Centralhjørnet åpnet over 80 år siden, og er fortsatt sterk ledsaget av en rekke andre nyere kafeer og barer. Det har også sin egen homofil radiostasjon, Radio Rosa. Byen har en kompakt, historiske sentrum med trange gater innbydende leting, fantastiske strender noen minutter unna, og uberørt natur i nærheten. Noen veldig vakre og interessante mennesker avrunder innbydende atmosfære.

Mange rykter tyder på at Københavns mest berømte sønn, forfatteren Hans Christian Andersen, var muligens homofil. Mange antyder at hans eventyr Ugly Duckling historien kan være en komme-ut historie. Hans statuen kan bli funnet ved siden av rådhuset, langs havnen som bærer hans navn. Dette er også kun et steinkast fra den verdensberømte Tivoli hvor eventyr blandes med dagens temapark er det konserter og noen av de beste restaurantene i byen. Med slike gamle og moderne historie er det ikke overraskende at Danmark omtales ofte som den mest homovennlige land på jorden.

En av de mest behagelige måter å se København og orientere deg med denne livlige byen med båt langs kanalene. Flytte på en mild tempo kan man observere de berømte Little Mermaid Statue, Det Kongelige Slott (Amalienborg Palace), Christiansborg Castle, The Opera House (Operaen), den pittoreske Christianshavn nabolaget og mange flere historiske og unike severdigheter. Etter dette grand tour blir det lett å finne veien rundt i byen og oppdag den pulserende homsemiljø.

I ære av denne 20th Anniversary år City of Copenhagen vil innlemme sin årlige Pride fest med hosting 2nd World Outgames. Dette vil være det største idretts-og kulturarrangement Danmark noen gang har vert med opp til 8.000 deltakere. Med trettifem forskjellige idretter og kulturaktiviteter i tillegg til en stor menneskerettigheter konferansen vil dette være en stor LHBT samling. Det er også to store utstillinger planlagt som en del av verden. Outgames. For det første, Lost and Found — Queering arkivet på Kunsthallen Nikolaj — innlemmer med film, installasjon kunst og fotografi, den private minner og opplevelser som overgår det vanlige barrierer av kjønn og seksualitet. Og dernest, Homo / BI / trans er en spesiell utstilling av LHBT historie ved Museum i København. Legg til dette årlige Pride festen og man kan være sikker på at København er homofil stedet å være denne sommeren i slutten av juli og begynnelsen av august.

I erkjennelsen av disse viktige feiringer og merkedager SAS (SAS) er å tilby spesielle takster og rabatter for LHBT samfunnet til å delta. Med direktefly fra Chicago, New York, Seattle og Washington DC, SAS håper å gjøre det enklere for nordamerikanere å delta på World Outgames pluss sommeren festligheter og feiringer. I tillegg til lanseringen av deres nye homofile webside www.flysas.com / homofil de understreker viktigheten av dette året i Danmark. Men utvilsomt deres fremragende kundeservice vil gjøre reisen til København en hyggelig start på enhver ferie.

Nesten alle av Københavns homofile steder eller virksomheter er lokalisert i den indre byen, i gangavstand fra hverandre og gjør det svært enkelt å oppleve den livlige homsemiljø. Her finnes det to lesbiske barer, et dusin homofile menn barer, mange homofile eller homovennlige kafeer og restauranter pluss flere nærliggende homofile strender, gir København et veldig homofil ferie opplevelse for alle. The Copenhagen Gay Kart eller Out & About Gay Magazine er gode guider til byen og er tilgjengelig på nettet for pre-turplanlegging. Med et halvt dusin homofile Bed and Breakfasts and gay-vennlig boutique hoteller som Hotel Front ferie her kan være en ekte homo-ferie.

Komme rundt denne byen er veldig lett til fots, med offentlig transport, Metro eller S-tog eller leie din egen sykkel fra City leie racks. Det er også flere tour guides catering eksklusivt til LHBT reisende og sikre at man ikke glipp av en eneste spillested i dette homofile miljøet.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics