En reise til Antwerpen i Belgia

Er det storby ferie man ønsker seg på sin reise i Europa er Antwerpen i Belgia tingen for deg! Dette er en storby i lommeformat. Antwerp er en stor by, en frisk avslappet men livlig kosmopol. Byen er velsignet med en fantastisk arkitektur, fasjonable butikker, barer ølvaskede, flotte monumenter, jazzede klubber inspirert kunst og god restauranter med ypperlig tradisjonelle, men også flerkulturelle retter.

Antwerpen, er den flamske Baroque master Rubens hjemby. Det finnes fantastiske museer, pittoreske gallerier og vakker arkitektur. Mens her også forfriskende grønn mellomrom. Antwerp arkitektur, historie, vibrerende natteliv og shopping er førsteklasses, og innen kort avstand fra hverandre.

Antwerpen – eller på fransk: Anvers – ligger i Flandern i Nordvest Belgia. Her bor i underkant av en halv million mennesker, og byen har status som en av jordens største havneby og kalles ofte “verdens diamant hovedstad.” Halvparten av verdens kutte ruter og 85% av verdens rå diamanter har en reise gjennom Antwerp.

Det er lett å komme til Antwerpen fra Danmark. Finn billige flybilletter enten fra København eller Billund til Brussel og ta buss direkte fra flyplassen til Antwerpen. Det er bare 50 km fra Brussels Airport til Antwerpen attraktive. Både SAS og Brussels Airlines flyr direkte fra København til den belgiske hovedstaden, og begge har ofte billige flybilletter til Brussel. Fra Billund er det 14 direktefly hver uke med Sun-Air.

Det er heller ikke noe problem å finne en seng å sove i, og det er hoteller i alle prisklasser i Antwerpen. En av de nyeste er de tre stjerners”Express by Holiday Inn Antwerp, som ligger i Antwerpen i sentrum og tilbyr komfortable rom for små priser. Prisene starter på € 39 (ca. NOK 300) per. Person i delt dobbeltrom.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • antwerpen belgia

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics