En reise til byen Malaga i Spania

Malaga er den største sjøen i Andalusia, mens en original og vanligvis Andalusia byen. Morerne okkuperte byen frem til midten av det femtende århundre, og det store utvalget av historien har satt sine merker i midten av byen, rundt Alcazaba. Det er verdt å besøke de nærliggende slottet, som i dag er en tradisjonell Parador (bo hjemme) med en unik utsikt. Det er en imponerende park i Calle de Alameda, med en av de mest berømte botaniske samlinger i Europa.

Pablo Picasso er byens mest berømte sønn, og det er flere gallerier som viser hans arbeid. Du kan også besøke sin fødeby i Plaza Merced, som for tiden har et arkiv av hans liv og virke.

Malaga er også et sted hvor folk kan spise godt. Valgene er uendelige, og du bør ikke unngå å be om “pescaíto frito” og tapas.

Les mer om å reise til spania her!

Costa del Sol har uendelig og vakkert, godt vedlikeholdt strender. Den østlige Costa del Sol er det mest steinlignende – må du ta til Nerja, et typisk fiskevær, som ligger omringet av turistområdene.

Vest for Costa del Sol, fra Cadiz, har vært høyt utviklet kysten: Torremolinos, Fuengirola og Estepona er attraktivt feriemål med rene sandstrender og et stort utvalg av hoteller og restauranter, og et enestående utvalg av underholdning alternativer. I Torremolinos bør gå la Carihuela, den opprinnelige fiske-området. Marbella er et luksuriøs ferie. Det er få steder som kan slå Marbella sport: tennis verden Søsportens og golf, med mer enn femten golfbaner.

Det ultimate kystliv er Puerto Banus, der det kan bli sett og se på at verden passerer. Å reise på ferie til Malaga i Spania kan til slutt bare anbefales! Det er virkelig en flott by!

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • malaga reisetips

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics