En Reise til Irland – Hva Kan Belfast Tilby?

Belfast by er dekket av historien, som er tydelig i arkitekturen for noen av byens hovedbygninger, som for eksempel rådhuset i Donegall Square, Albert Memorial, St. Anne’s Cathedral, med sin fine mosaikk fra 1920-tallet, og Clifton House. Dette er Belfast sitt eldste offentlige bygg. Noen av byens mest storslåtte bygninger er bankene – det indre av Ulster Bank (1860) er som et venetiansk palass.

Delingen i sentrum etter at virksomheten kan være en veldig fin opplevelse i Belfast, fordi det er et mangfold av lokale spesialitet butikker og på den fysiske store kjedene. Den største fartsområde i byen rundt Donegall Place, der det er begrenset med trafikk.

Belfasts kulturelle scene har hoppet videre med stor åpning av ny, fantastisk konsert og konferanse senter, Waterfront Hall, der noen av verdens største stjerner vises regelmessig.

Å føle byens historie kan være en god idé å besøke noen av byens fremste museer, for eksempel. Ulster Museum, eller Ormeau Baths Gallery, som viser verk av kunstnere fra hele Europa.

Belfast er berømt for sine mange festivaler og stort utvalg av forskjellige arter av musikk, fra folkemusikk og tradisjonell irsk musikk til jazz, blues, rock og land. Det er også en vellykket nattklubbliv, hvor du kan danse til på de små timer.

Hvis du har barn, eller hvis du elsker dyr, som Belfast Zoo er en god rekreasjonsbruk av området.

Med så mye å tilby, Belfast er en by som har noe for alle smaker og aldre retninger.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 2.0/5 (1 vurdering gitt)
En Reise til Irland - Hva Kan Belfast Tilby?, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Våre brukere sine reisesøk:

  • https://www reiseverdenrundt com/en-reise-til-irland-hva-kan-belfast-tilby/

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics