En Reise Til London Som Turist Fra Norge

Skal du reise til London på ferie som turist snart? Dette er noe av hva du må oppleve i denne herlige byen i England.

Her finner du en herlig blanding av gammelt og nytt, tradisjonelt og sprø. Det har vært sagt mange ganger, men bjørnen gjenta – det er umulig å ikke elske London!

I løpet av 1960 – og 70-tallet, den Swinging London i kraft med Carnaby Street, David Bailey wire tynne modeller og Sergeant Pepper. Etter at byen sovnet og levde på 1980-tallet en relativt neglisjert liv, til å begynne å blomstre på nytt i 1990-årene.

I dag slår det mye i London igjen. Reklamer og kreative fra hele verden kjemper tilbake på plass. Gamle gater og områder som er nye og britisk mor mottatt et åpenbart sted på verdenskartet.

Distrikter i London
I Notting Hill’s sjarmerende nabolag er etablert trendy interiør butikker, restauranter og små ulike butikker. Et ytterligere løft ble Notting Hill etter filmens suksess Julia Roberts og Hugh Grant.

Velstående bydel i Islington i North East London skryte sjarmerende hus og hager. Denne bevegelige nye kreative krefter i og åpne små butikker og restauranter med tilbakelent atmosfære. Walk her og du vil finne nye perle!

london reise

Naboen med Hoxton Islington er ungdom mer del av London. Området er først og fremst kjent som en turist gate, men for sine barer og musikk klubber. På Hoxton Square og langs Clerkenwell Road er den beste.

Etter flere år med nedgang, South Bank på “andre” siden av elva som dusted av med flere spennende attraksjoner. Her er den store Ferris Wheel The London Eye. Hjulet regnes som verdens høyeste og største Ferris hjulet (135 m). Den store nyheten er det moderne museum, Tate Modern og en ny promenadbro ble innviet går fra St. Paul’s Cathedral til Tate Modern. Siden tidligere denne Shakespeare Globe Theater og severdigheter Hayward Gallery.

Reisekort
Alle London besøkende bør forvente lange turer tas forgitt. Med Travel Card sparer du tid og penger. Et utmerket travel kortet for metro og buss. Finnes i to typer: de sentral-Zone og All sone. Central Zone dekker sentrale London, og er vanligvis tilstrekkelig når alle våre hoteller og turistattraksjoner, shoppingområder og kinoer her. Alle Zone dekker hele ruten, som blant annet inkluderer Richmond og London Heathrow.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 5.0/5 (1 vurdering gitt)
En Reise Til London Som Turist Fra Norge, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Våre brukere sine reisesøk:

  • london
  • turist i london
  • london turist
  • turist london

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics