En Reise til Venezuela i Sør-Amerika – Dra hit på Ferie?

Venezuela er en av Sør-Amerikas vakreste og mest varierte land, og det er mye å skryte om: Sør-Amerikas største innsjø og den tredje lengste elv, verdens høyeste vannfall, snøtoppede Andesfjellene, den store Amazonas jungelen, kilometer av hvite sandstrender langs den karibiske kysten og noen gigantiske krabater av krokodiller og slanger. Store byer er moderne, kolonial landsbyer, er bildet flott, og folk er ivrige etter å få en sjanse til å vise frem sitt vakre land.

Venezuela naturlige landskap
Venezuela ligger blant Colombia, Brasil, Guyana og det karibiske hav, og tilbyr i tillegg til de 900.000 km2 stort fastlandet rundt 70 små øyer. Det inneholder nesten alle de forskjellige landskap og naturlige omgivelser som finnes i tropene: regn skog, tåkeskog, korallrev, ørken, kunstner, skog med løvtrær og til og med fjelltopper på evige snø på toppen. Del av den andinske kjeden strekker seg inn i Venezuela fra vest, og i sørøst er en lavere fjellområdene med store. I det store kunstner området La Gran Sabana er verdens høyeste foss Salto Angel, hvor vann massene tar spranget over 1000 meter i fritt fall. Den store Orinoco elven ender i nordøst for Venezuela i et stort delta, som dekker mer enn ett av verdens største oljereserver. Et annet unikt habitat er Los Llanos, er det sump kunstner med et utrolig dyreliv. Her tumler krokodiller, elvegriser, Anaconda, armadillo og maurslukere sammen med millioner av fugler. I det store og hele, Venezuela kan produsere et ekstremt antall dyre- og plantelivet arter. I regnskogen alene er mer enn 25.000 forskjellige typer orkideer. I den mektige Orinoco River leveren elv delfiner og Orinoco krokodiller, som kan bli opptil fem meter lange.

Venezuela sitt klima
Venezuela ligger i tropisk klimasonen, og har typisk tropisk klima med høye temperaturer og høy luftfuktighet. Temperaturen varierer bare litt i lavliggende områder fra 27 ° om vinteren til 30 ° i sommer. I fjellet vil det bli kjøligere, som høyde øker. Perioden fra mai til desember er karakterisert som Regntid med kort, men mye regn.

Venezuela historie
Blant Venezuela har 27 millioner innbyggere, de fleste av blandet bakgrunn, noen er rene europeere, indere eller afrikanere. Indere som lever hovedsakelig i Amazonas, mens de andre gruppene stokk til kyst og fjell belte mot nord, der de fleste byer er. Columbus, det første europeiske i Venezuela, når han gikk i land ved munningen av Oronicos i 1498.

Columbus fortsatte imidlertid raskt sin søken etter nye funn, og de første spanske forskning konsentrert på Lake Maracaibo i nordvest. Her indianere bodde i landsbyer bygget på bunker i vannet, noe som ga landet dets navn, siden undersøkelsen påminnet de reiser på et kjent sted tilbake i Europa. Venezuela kan oversettes til “lille Venezia”. Forsøk på kolonisering av Venezuela begynte i 1521, men kommet bare langsomt, delvis fordi inderne ga sterk motstand mot sine grådige gjester. Spanjolene vant til slutt og hadde hegemoniet i Venezuela for de neste 250 årene. At landet ble selvstendig i 1811, men det tok 10 år sliter med Simón Bolívar i hodet før alle spanske tropper ble sendt hjem.

Dette ble etterfulgt av 10 år i Bolivar Colombianske staten New Granada, til Venezuela var helt uavhengig av sin nåværende utstrekning. Så kom en periode av år med oppstartsproblemer i form av politisk makt kamp, borgerkrig og fiendskap med flere europeiske land. Fra 1908 suksessive diktatorer hadde skapt ro og brukte det nylig oppdagede olje funn, som ikke kommer til gode mennesker. Den diktatur ble erstattet av demokrati i 1958, men selv de demokratisk valgte presidenter hadde greid å overvinne den høye fattigdommen. Gjennom sin historie, Presidentene flørte med korrupsjon og hard behandling av demonstrators, og Hugo Chávez, som velges i 1998, økende allerede enorme Presidentvalget makt betraktelig.

Attraksjoner i Venezuela
En tur til Venezuela er innlysende, hvis de ønsker gå mot badeferie, oppleve naturen eller storbyområder atmosfære. Hovedstaden Caracas er en by av kontraster. Den historiske bygninger fra kolonitiden epoke ligger ved siden av noen av verdens mest moderne bygninger der arkitekter lek med materialer og gravitasjon nærmere den unaturlige. Natur Gran Sabana region Sørøst Venezuela er overveldende i både størrelse og skjønnhet. I dette enorme område med mange flott fjell og tusenvis av fossefall og en helt unik flora og fauna. Enda mer fantastiske opplevelser i naturen foran kan lastes ned i Los Llanos lenger vest. Her er landskapet åpent og kunstnerlignende, og det er gode muligheter til å fange noen av de mange fugler, alligatorer, Anaconda, apekatter og elva delfiner. Har vi gjort bademuligheter klær klar for ferie i Venezuela, er det også mange muligheter for å få det brukte. Øya Margarita i det karibiske hav oppfyller alle de klassiske ideer om en tropeøy med sin hule omkransede strender og turkis vann. Er det ikke nok, Venezuela som byr på 4000 km karibiske kysten, der krystallklart vann, vakre sandstrender og pittoreske landsbyer sliter med å tiltrekke besøkende oppmerksomhet.

Fakta om Venezuela
Hovedstad: Caracas
Befolkning: 26 millioner.
Språk: Spansk
Religion: katolisisme
Valuta: Bolivar
Klima: Tropisk

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

 • venezuela fakta
 • ferie venezuela
 • reise til venezuela
 • venezuela ferie
 • ferie i venezuela
 • venezuela attraksjoner

One Response to En Reise til Venezuela i Sør-Amerika – Dra hit på Ferie?

 1. Tom Rasmussen August 15, 2009 at 5:30 pm #

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/reiseverdenrundt.com/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 699

  hei, ønsker meg en t-r/reise til venezuela
  hilsen Tom

  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0.0/5 (0 vurderinger cast)

Leave a Reply

.

shopify analytics