En reisebeskrivelse av Polen for deg som skal på ferie

Velkommen til Polen

Polen er et stort land i Sentral-Europa, ved Wis?a og Odra elver og den baltiske kysten. Rik på naturlige, intens historie, levende tradisjoner, fascinerende moderne og ualminnelig gjestfrie, noe som gjør landet et attraktivt sted for utenlandske turister. Den hurtige moderne utvikling, som gjør sitt sterke preg på hele landet, lever side om side med en dyp respekt for tradisjoner og kultur regionale variasjoner.

Polen er et land med svært variert terreng. I sør ligger ved de fjellkledde Karpatene og Sudeten. Den midtre delen består av lav- og høylandet. I nord – i Masuriske og Pomeranian innsjøer – skjuler hundrevis av innsjøer blant de pittoreske åser og vakre skoger. Fortsatt videre nordover, vil du finne Østersjøen sandstrender. Den sentrale beliggenheten i Europa, er nøkkelen til landets tragiske historien og årsaken til misforståelser og gjensidig påvirket av så mange forskjellige kulturer og nasjonaliteter. Som et resultat, har skapt en fascinerende materielle og åndelige kultur. De viktigste turist sentrene er store gamle byer med diverse attraksjoner, kjent for å ha huset kjente mennesker og har sett tendenser til historiske hendelser. De i dag tilbyr på interessante hendelser og gode forretninger og kjøpesentre.

Moderne hotell, fine feriesteder med mange fasiliteter, koselig hus, hytter, campingplasser, hytter på fjellet, herberger, golfbaner – rett og slett alt hjerter ønske, venter på turister.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics