Er du redd for å reise med fly? Om Flyskrekk

Hvis du er redd for å fly og har flyskrekk kan du prøve disse 5 teknikkene. Din angst for å fly vil løfte, og du vil føle stor lettelse. Tenk, å kunne fritt reise uten flyskrekk.

1. Å møte piloten vil roe flyskrekken

Hvis du er redd for å fly, prøv deretter møte piloten før ombordstigning på flyet. Dette vil hjelpe deg slappe av siden du vil helt klart se at de er en kunnskapsrik profesjonell. Dette vil også hjelpe siden du vil forstå at det er i pilot beste interesse å beskytte sikkerheten til flyet. De også har lyst til å se familien igjen.

2. Bekjemp flyskrekk med naturlig rettsmidler

I stedet for å abonnere på forestillingen om at alt skal løses ved hjelp over disken narkotika og medisin, se inn i ideen om naturlig rettsmidler for flyskrekk. Urter som Valerian, og samme kan hjelpe deg med å slå flyr frykt i en helt naturlig og trygg måte.

3. Fortell de ansatte er du redd for å fly

La flybesetning vite at du har flyskrekk vil vanligvis forsikre at de vil sjekke opp om du regelmessig gjennom hele flyturen. Dette kan være svært nyttig hvis du reiser alene og trenger noen til å roe ned flyskrekk.

4. Si NEI til koffein og sukker, JA til vann

Når kroppen er dehydrert, er vi mye mer utsatt for stress og angst. Koffein og sukker tapper kroppen og gjør oss mye mer sannsynlig å oppleve angst når det flyr. Jeg alltid passe på å kjøpe 2 flasker vann å ta med meg på flyet.

5. Pust med magen – kan slå flyskrekk

Når vi opplever angst og stress, vi uvitende bytte over til panikk, grunt bryst puste. Dette gjør oss bare mer engstelig og redd. Når du føler den flygende angst begynner å krype opp, begynner å sakte, ja, dype åndedrag, med fokus på puste inn luft til deg magen.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • flyskrekk medisin

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics