Føl pulsen på Moskva – Å reise til Russland

Lyst å reise til Moskva i Russland? Opplev og se om du ikke finner en Tsar-rik, kommunisttid og overgangen til kapitalismen. Moskva er byen som er Russlands senter for mer enn 850 år, og tilbyr mer enn 10 millioner innbyggere, og gir mange flotte opplevelser.

Det er ikke en by, du bare komme opp i negler på to dager, legger godt tidspunkt for et besøk i Moskva. Den røde plass i sentrum av Moskva, Vasilij katedralen, med lett gjenkjennelig løgkupler, Lenin Mausoleum, Kreml og Bolshoi Theater er noen av de mest kjente attraksjoner.
Ekte Moskva fans mislykkes med å nevne en omvisning i byens metro som en obligatorisk pensum, ikke bare er det en av verdens travleste metro systemer, det er også en av verdens fineste.

Historie vingesus kan også fremdeles følte her i hjertet av det sovjetiske imperiet. For Moskva er fremdeles en spiller med hans størrelse, og med føttene solid plantet på den røde plass, er det ikke vanskelig å forestille parader med middels utvalg raketter.

Mange husker også vert Moskva Sommer-OL i 1980. Spill ble hardt rammet av boikotten fordi blant annet USA, Japan og Vest-Tyskland var borte i protest over den sovjetiske invasjonen i Afghanistan. Irland deltok, men spurte Danmark under olympiske flagget og ikke Dannebrog. Tilsvarende er den danske gullmedalje vinnere feiret med den olympiske hymne og nasjonalsangen. Fra den danske bivirkninger Hans Kjeld Rasmussen etter gull i skeedskydning og trykke spot. Poul Richard høy-Jensen, Valdemar Bandolowski og Erik Hansen vant gull i Solingen og Susanne Schultz Nielsson fikk bronse i svømming.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics