Ferie i Frankrike Dette Må Du Oppleve og se

Frankrike er Vest-Europas største nasjon – både i rom og i selvtillit.
Denne kontrasten er det landet med storslåtte alper, vakre strender, vingårder, tidligere slagmarker og kosmopolitiske byer.

Frankrike har alltid vært et populært feriemål både på grunn av sin allsidighet, det behagelige klimaet, atmosfæren, det fasjonable sjøen alpinanlegg, koselig fisk leie, de spennende byer, slott, vin rute, fjell, aktivitet muligheter, sportsarrangementer og den unike vakre kulturen.

Landet er omgitt av den engelske kanalen i nord, Atlanterhavet i vest og Middelhavet i sør.
Totalt 3200 km kystlinje.
Juli og august er de hotteste månedene og året rundt er klimaet mildt i det meste av landet.

Frihet, likhet og brorskap hjemme står som et av verdens viktigste kulturelle sentre på grunn av dens store bidrag til kunst, litteratur, filosofi, demokrati og gastronomi.

Det føles som om alt er kult kan komme fra Frankrike, hvor mote diktert fra strongholds i Paris.
Men Frankrike er også den sørlige varme, Skandinavia Vigor og fjell ferocity.
Frankrike er en inexhaustible destinasjoner, som alltid, og tilbyr nye og spennende opplevelser.

Frankrike

Med bil: Landet har rett forbi. Frankrike har over 9000 km med motorveier som er gratis, mens det er også plikter veier. Prisene avhenger av ruten som går og campingvogner er ekstra. Det er mer enn 28.500 km av nasjonale veier. Motorveier bære et prefiks “A “Og nasjonale veier” N “.

Med buss: De fleste buss mellom de store byene i regionene, men det er svært forskjellig fra område til område. Informasjon om rutetider og destinasjoner er tilgjengelig på det lokale busholdeplads. Selv de minste Slaktere betjent av en bu, og i de aller fleste av byens tjenester til city buses.

Med tog: fransk nasjonal togselskab, SNCF, har flyreiser i alle områder av landet sitt. TVG togene betjener mellom 120 av de største franske byene med en fart på 320 km / t, men det er mest vanlig å ta en av de tregere regionale tog Hvem tjener pålitelig og regelmessig.

Med ferje: Frankrike er et av Europas beste koblet land med ferge med vanlige flyreiser til og fra Storbritannia, Irland, Korsika og Sardinia.

Med fly: Air France flyreiser mellom Paris og rundt 45 byer, samt regionale flyplasser.

Med taxi: Det er mange taxier i Frankrike, og det er lett å ansette noen på gata. I Frankrike betaler du for de ekstra biter av bagasjen som bør inkluderes i bagasjen kupé. Kostnadene for kjøring er skrevet i Visual ører i baksetet, og det er forskjellige priser for natt og dag.

Frankrike er det mest populære turistmål i verden, og landet har evne til å være alle ting på en gang.
I storbyområder Paris elskere er en av verdens beste med en myriade av attraksjoner og diverse spise og drikke steder.
Den store byer Leon og Marseille er ikke langt bak med sin egen sjarm, og de gir begge alternativene supplement til hele “Paris – opplevelsen”.
Foruten de tre store, er det mange franske byer er verdt å utforske, og hver by har noe å tilby, selv de minste tettsteder kan skryte av å ha et par kirker og kommunalmuseet, så vel som kulinariske tradisjoner, som det er kjent for.
Bortsett fra de urbane Frankrike, er det en myriade av natur som leverer alt fra fjelltopper i sørøst, den ujevne steiner på den atlantiske kysten, gjennom å revolusjonere strendene i sør og vest, og noen av Europas bredeste områder, slik som de ville Camague i Sør.

Hovedattraksjonene i Frankrike

Cathédrale de Notre Dame (Alsace)
Strasbourg enorme katedralen kan holdes langt fra sin karakteristiske spir. The Gothic rød sandstein kirke, bygget over en periode som omfattet fra 1015 til 1439, er utstyrt med en gigantisk astronomisk klokke som ringer hver dag kl 12:30.

Den romerske byen Autun (Burgund)
Inne bak gamle vegger, den romerske byen, som keiseren Augustus bygget rundt 10 år før fødselen av Kristus. To av de fire opprinnelige porten kan fortsatt bli sett, og det kan være rester av de største romerske teatret i området også.

Cathedral de Chartres
En av Europas mest berømte katedraler, dette elleve hundre og to gotisk kirke talsmann, som er kjent for sin gode tilstand og dens fascinerende gamle mosaikk. Den store bygningen ligger på en høyde og kan sees fra lang avstand.

Eiffeltårnet (Paris)
Eiffeltårnet står som et symbol på Paris. Den litt over hundre år gammelt design er byens landemerke tårn over gatene, og livet kan være sammen med sin 307-meter høye jern struktur synlig fra alle kanter.

Arc de Triomphe (Paris)
Verdens største triumfbue er Napoleons gave til hans retur tropper, men han har aldri hatt behov for å se det live. Dette symbolet på frihet også hjemmet til den ukjente soldat i graven, hvor en flamme tent hver morgen i seks tretti i minnet av millioner døde på slagmarkene.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • ferie i frankrike
  • ferie frankrike
  • opplevelser i frankrike
  • frankrike ferie
  • verdt å se i frankrike
  • steder å besøke i frankrike
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics