Ferie i Kina – Kan sterkt anbefales for de fleste

“Riket i Midten” har begynt på en ny periode og har aldri før vært så åpent for turister. Å besøke Kina er som å reise til en helt annen verden. Landet har alt fra pulserende storbyer til storslåtte og uberørte områder i Indre Mongolia med ørkener, hellige fjell og ruiner fra keisertiden.

Opplev de historiske monumentene i kontrast til skyskraperne som bokstavelig talt blir bygget opp over natten i en av de raskest voksende byene i verden. Dersom du vil lære noe for fremtiden, samtidig som du opplever evigvarende historie er Kina definitivt stedet for deg!

Inntil for få hundre år siden kjente Vesten ikke meget til det utrolige land Kina som har skapt mange av de oppfinnelser vi i dag synes er en naturlig del av vår dagligdag – tenk bare på krutt, papir, seismografen eller kompasset.

Maten fra Kina er kjent i hele verden på grunn av de utallige kinesiske restauranter man finner i de fleste storbyer. Blant de mange spesialiteter kan man fremheve Dim Sum (en slags brunch med mange småretter) eller kylling i sursøt saus.

Det er stor forskjell på klimaet i Kinas forskjellige regioner. I nordøst er det veldig varme somrer og veldig kalde vintrer. I sørøst er det mer temperert, men også risiko for mye regn. Man bør pakke etter hvilken region man skal besøke.

Mange tror at Kina blir verdens tredje stormakt, sammen med USA og EU. Men Kina er et land med sterke kontraster, fra velstående kystområder til jordbrukssenteret og ufruktbare høye platåer og sletter. Et mandarinkurs i Kina vil gi deg sjansen til å oppleve Kinas gjenfødsel på egen hånd og gi deg en forståelse av denne nye verdensmakten.

Besøk imperiske steder som den Forbudte By og Sommer Palasset i Beijing. Beijing forblir for mange det intellektuelle og kulturelle hjertet av Kina, i tillegg til å være landets politiske senter. Eller reis til det sørlige økonomiske maktsete.

Jetlag kan også være til plage for mange. Leger som har spesialisert seg på fenomenet jetlag mener at du faktisk trenger en dag pr. flytime for å restituere deg. Som du skjønner kan det ta tid å komme seg etter en ferie i Kina.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • ferie i kina
  • ferie til kina
  • badeferie i kina
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics