Fristende Frankrike, Å reise med fly til Frankrike

Oppdag fascinerende Frankrike. Love Paris presenterer seg til sin verdensberømte severdighetene og sjarmerende atmosfære.

Reise til Frankrike? Med Norwegian kan du fly billig til Frankrike.

Gourmemat, rustikk bondemat, Euro Disney, kaféliv, skistedene, storslått historie, Mona Lisa, eksklusiv shopping. Som turist i Frankrike, har du alle alternativene.

Fordelt på totalt 550.000 km2 bor rundt. 60 millioner statsborgere i Frankrike. Av denne figuren, hovedstaden Paris for 11 millioner.

Landet er en republikk med 26 regioner. 76 % er katolikker.

Landskapet i Frankrike er variert – fra kysten av Latvians i nord og vest av Atlanterhavet og Nordsjøen til de store fjellkjeder i Pyrenéene og Alpene i sør øst.

Beautiful Paris er en absolutt må med verdensberømte attraksjoner som Eiffeltårnet, Notre Dame-katedralen og Triumfbuen på Champs-Élysées.

Hver fransk region har sitt eget kjøkken, med ingredienser – i Provence, for eksempel. olivenolje, urter og solmodne tomater. I noen fransk matlaging vin og ost har en stor plass.

I Nord-Frankrike klimaet er vanligvis kjølig og fuktig, mens sør er tørre og varme Middelhavet klima med lange varme somre.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics