London ferie reiser – Dette må du oppleve i London og England

SKal du reise på ferie til London og England? Da er det visse ting du bare må få med deg!

Både Manchester og Liverpool er spennende urbane alternativ til de mer tradisjonelle urban resort, men det er åpenbart vanskelig å konkurrere mot Europas flerkulturelle hovedstad. Swinging London unfolds med shopping fra Oxford Street og Kings Road til alternative Camden Market og veletablerte varemagasin Harrods, og det er tid i den store musikaler fra gamle klassikere som «The Sound of Music” og “Phantom of Opera” til historien arbeider med gutten Billy Elliot, som ble balletdanser – og som også var en hit på film.

London kan ikke opplevd på én lang helg. Du må ta det i små biter. Opplev storslått South Kensington museer – Science Museum, Natural History Museum og ikke minst Victoria & Albert, verdens største museum for design og håndverk.

Ta også funnet av gamle innvandrer nabolaget og arbeide East End nabolaget, som har vært gjenoppblomstringen og i dag hangout for designere og kunstnere. Del av den moderne kunst kan øjesyn på Whitechapel Art Gallery. Store kulturelle opplevelser er også på Londons South Bank til South Bank Centers gallerier og teatre, og det legendariske Globe Theater Shakespeare videre langs elva og Tate Modern Art tempel med spesielle utstillinger og faste samlingen i verden.

Går man mot andre siden av Themsen, kan du gange den spektakulære Millennium Bridge, som fører til økonomiske forhold, City og den berømte St. Paul’s Cathedral.

På ferie i London bør naturligvis også ha med severdigheter som Big Ben, Tower Bridge med utrolig utsikt, the Tower of London, Westminster Abbey, London Eye, Speakers Corner og British Museum, og du må også følge når dronningen tro væpnet i rødt karakteristiske uniform og bearskin hatter holder endring på Buckingham Palace. Nesten 8 millioner mennesker bor i London – det er nesten syvendedel av England befolkning.

Men England er også landlig idyll, engelsk Herregård og universitetsnivå byene Oxford og Cambridge. England kysten til byen Brighton beach, og det er middelaldersk, og Robin Hood i Nottingham East Midlands og York i Nord-England med den verdensberømte Viking Museum, Jorvik Viking Center.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

 • ferie i london
 • london ferie
 • ferie london
 • må oppleves i london

One Response to London ferie reiser – Dette må du oppleve i London og England

 1. Jon August 20, 2010 at 5:33 pm #

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/reiseverdenrundt.com/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 699

  Det er så mye å gjøre i London, mange fine hotell som finnes lett på enkelte nettsider sånn som denne og jeg finner alt jeg trenger der! Du kan også finne mye annet, inkludert leie bil osv

  VA:F [1.9.13_1145]
  Rating: 0.0/5 (0 vurderinger cast)

Leave a Reply

.

shopify analytics