Mat og drikke i Brussel Belgia

belgisk-mat

AUX ARMES DE Bruxelles, en liten restaurant som må oppleves. En fantastisk bistro med flott åpen atmosfære. Prøv huset Le Waterzoi den homard, hummer i kremet saus, en glede!

Chez Leon, en populær restaurant i samme gate er. Serverer tradisjonelle retter og Brussel ‘beste Moule Marinières, blåskjell tilberedes i vin med løk, selleri og persille.

La truite D’Argent, en koselig familie restaurant ikke langt fra Place de Brouckere serverer grillet fisk og en fantastisk Bouillabaisse.

Gastronomi

Fra Grand Place er populære og sjarmerende gågater Rue des Bouchers og Petite Rue des Bouchers. Restaurantene er her tett med ferdigdekte bord og invitere disker på gaten fylt med fisk, østers, blåskjell og hummer. Et eldorado for matelskere!

Sjokolade!

Belgisk sjokolade er en sann klassiker. Her er verdens beste praline produsent med kjente merkevarer som Leonidas og Neuhaus. Butikkene kjøpt fersk sjokolade, som selvfølgelig er spist på en gang! Best Marcolini er butikken på Place du Sablon.

ØLKULTUR

Øl er en stor kultur i Belgia med over 600 varianter. Lambic er tradisjonell Brussel øl og Trapist den berømte kloster øl. Stella Artois er kjent merke, men de som tør å prøve andre spesialiteter persikoøl. Faro eller Blanche de Namur er to populære lys øl. Personer som liker sterkt lys øl er Duvel så klar favoritt.

De fleste barer og ölhallar sjelden mindre enn 40 varianter å velge mellom. Classic La Mort Subite er kjent for sin øl og vanlig sted for kjendiser som Jacques Brel og Victor Hugo. Falstaff er en av de mest berømte ølkafeene.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 3.3/5 (4 vurderinger gitt)
Mat og drikke i Brussel Belgia, 3.3 out of 5 based on 4 ratings

Våre brukere sine reisesøk:

  • Belgisk Mat
  • mat i belgia
  • belgia mat
  • mat belgia
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics