Mat og drikke i New York

usa mat
New York er et av disse store gastronomiske sentre hvor spennvidden i mattilbudet er enormt. Byen har noe av den beste maten i verden, og det er mange meget gode restauranter i New York som man kan finne i Midtown. New York er en by med mange stilarter og et sted hvor fransk mat virkelig er fransk og ikke bare en etterligning, slik det ofte er. Mange franske restauranter har flyttet til byen, særlig folk fra Bretagne, og har åpnet etablissementer for toppsjiktet hvor de ofte har lokket ledende franske kjøkkensjefer til å bli med på laget.

Det finnes også små og komfortable spisesteder hvor man kan få et måltid til fast pris som kan få det til å kjennes som om du var i en livlig fransk provinsby, hvis det ikke hadde vært for drønnet fra New York-trafikken rett utenfor døren.
Bortsett fra fransk mat og solid innfødt New York-mat (og det finnes intet bedre, fra den ferske sjømaten fra Long Island til lekre ”Caesar salads” eller biffer fra Midtvesten), det er et utvalg av forskjellige retter som gir en vann i munnen, og man kunne prøve seg frem i måneder og frem deles ikke ha kommet gjennom hele menyen. I tillegg til disse kommer de mange små ”diners” i nabolaget hvor en god frokost kan være svært billig og servitrisen fyller opp koppen uten at det koster noe ekstra. Barna vil elske disse enkle amerikanske stedene som er populære hos de lokale og utenbys amerikanere på besøk. Man kan enten sitte ved disken eller ved bord og spise velfylte sandwicher eller virkelige fete hamburgere som får tennene til å løpe i vann.

Hvis man må spare, kan det være svært billig å spise hvis man greier seg på hot dogs eller salat. Mat og drikke, særlig når det gjelder lette måltider, er blitt bedre på jern banestasjonene. Forsøk bakeriet eller gatehjørnene der de har mange matboder og kjerrer som byr på billig snacks.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • fransk mat
  • mat i new york
  • cæsarsalat

,

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics