Palermo (Sicilia) – På Ferie i Italia

Drømt om å reise på feire til Palermo (Sicilia) i Italia? Dette kan du oppleve her!
Palermo ble grunnlagt av Phenicia i det åttende århundre og bygget rundt en naturlig havn. På grunn av flott beliggenhet, byen har historisk sett vært fanget opp og gjenerobre av ulike folkeslag og land, og som et resultat av mange krenkelse av byen har utviklet en unik stil med mange arkitektoniske og historiske egenskaper. Noen av stedene vi må se er:

Katedralen her ble startet i 1185 på et sted der det hadde vært en bysantinsk kirke og under oppsyn av engelsk erkebiskop av Palermo, Walter av Mill bygningen har vært gjenstand for mange endringer gjennom århundrene, og tilbyr en fascinerende innblikk i Palermos arkitektoniske historie.
Slottet har senere blitt forandret såpass mye av ombygning at den opprinnelige bygningen er ikke til å kjenne igjen, men palasset har fortsatt imponerende interiør er absolutt verdt et besøk. Flere århundrer gammel mosaikk, høyt hvelvede tak og imponerende korridorer, alt kombinert med noen av Palermo kamper i nærheten av inngangen, og tilbyr en atmosfære av riddere, ridderlighet og tidligere storhet.
Den kinesiske villa – dette bemerkelsesverdige eiendommen ble bygd i tidlig 19nde tallet og gjenspeiler den spirende av “kinesisk renessanse” arkitektur.
Capuchin Monastery – Kort tid etter at klosteret ferdigstilt i 1533, munkene begynte å balsamere den avdøde medlemmer av adlen. Den carcasses var kledd i de fineste klær og hang på veggene av klosteret, hvor de kan bli sett i dag. Tradisjonen fortsatte inn i tidlig 20nde tallet, og den siste personen ble å balsamere i 1920.
Salinas arkeologiske museum – sentrale funn fra Phenicia for Saracens samt gammel gresk og egyptisk kunst.

Palermo er den regionale hovedstaden på Sicilia, som er Middelhavet største øy med mer enn 200 km med kystlinje. Mondello Beach er en populær strand, der folk er tett i sommermånedene, og her er noen fantastiske fiske restauranter. Hvis du foretrekker en mindre hektisk atmosfære, Sferracavallo kan være et bedre valg for deg – her er virkelig gode restauranter og mindre overfylt.

Sicilia er bare 4 km fra Italias storetå. En søndag tent Middelhavet øy omgitt av hvite strender med spredt bildet vakre fiskerlandsbyer og rader av moderne Beach Hotel, som har mye å tilby. Enten du ønsker et moderne badeferie, for å utforske eldgammel historie og alt i mellom, det kan sees på Sicilia. Hvis du er ute etter spenning, det får oppfylt sin drøm med et besøk til Etna, Europas største og kanskje den nest mest aktive vulkan på jorden. Turister som ønsker å besøke vulkan, anbefales å søke faglige råd om vær og lignende. Selv om det kan være morsomt og veldig imponerende, er det ikke helt trygt opp og Etna.

Flyplass Informasjon i Palermo – Italia

Palermo International Airport, lokalt kjent som Falcone Borsellino, ligger 30 km vest for sentrum. Kundeservice på Palermo flyplass: 091 7020127.

Palermo med bil

Flyplassen og sentrum nås via A29/E90. Slå av motorveien ved avkjørsel “svincolo Rosario di Salvo” for å komme til sentrum. De reiser tid mellom flyplassen og sentrum er ca. 30 minutter avhengig av trafikken.

Palermo med tog

De vanlige shuttle togene kjører mellom flyplassen og sentralstasjonen alle seks minutter mellom middag. Og 5:40 pm. 23.40. Reisen tar ca. 55 minutter og prisen er 4,50 euro.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • palermo sicilia
  • palermo strand
  • sicilia palermo
  • sicilia ferie
  • palermo reisetips
  • ferie i palermo
  • ferie sicilia
  • ferie palermo
  • palermo ferie
  • strand palermo

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics