Reis på ferie til imponerende Singapore!

Lyst til å reise på ferie til imponerende Singapore ? Byen Singapore er en moderne mirakel. For 30 år siden var det ikke noe imponerende, men som en av Asia’s tiger økonomier er snudd opp ned i Singapore. I dag er det en moderne by med skyskrapere å eksistere sammen med gamle kinesiske hus. En smeltedigel av forskjellige kulturer og derfor også en kulinarisk opplevelse utover det vanlige.

Fakta om Singapore
Språk: Offisielt språk er Malay – men engelsk, både muntlig og forstått av de fleste lokalbefolkningen.
Befolkning: 4 millioner.
Valuta: Singapore dollar (SGD). 1 $ = ca. £ 3.70.
Akutt: 999 (Police) 995 (Ambulanse / Fire Service)

Til og fra flyplassen i Singapore
Singapore Changi Airport ligger ca. 20 km fra sentrum. Transport muligheter for byen er mangfoldig, men det er lettest å ta toget, selv med mye bagasje.
Rail: MRT (Mass Rapid Transit) går til / fra Terminal 2 (hver 10-20 minutter fra tidlig morgen til midnatt). For å komme til sentrum, må du ta det første toget som kommer og flytter på Tanah Merah Interchange Charge (motsatt side av plattformen). Hele turen tar ca. 25-30 min.
Buss: Alle busser fra sentrum kjører fra kjelleren av Terminal 1 og 2 Kjører fra tidlig morgen til midnatt. Husk å ha lik pengene klar for sjåføren (prisen varierer avhengig av destinasjon – men max. SGD 2 pr. Tur).
Taxi: Kjøring etter taximeter. 50% høyere rente fra midnatt til 06.00 – ca. 25 min.
Limoservice: Fast pris uansett hvor i Singapore. Nattillegg er.
Shuttelbus ml. flyplass – hotell: Noen hoteller tilbyr / arrangere denne tjenesten enten gratis eller for et lite beløp.

Transport i Singapore
Det er lett å komme seg rundt i Singapore. Både bussnettverk og undergrunn Mass Rapid Transit – MRT) har mange flyreiser og er billig.
Prøv også City Buzz (Sightseeingbus) som har tre forskjellige ruter som stopper på alle de store severdighetene (dag korte SGD 5).
Taxa’erne taximeter kjører etter alt og kan “praie” i gata eller fra team områder rundt de store hoteller.
Sykkeltaxier eller sykling blir et sjeldent syn, men fortsatt finnes i og rundt Chinatown.

Attraksjoner i Singapore
Enten du er en voksen eller barn, er du ikke lei i Singapore. Gå å oppdage ulike etniske nabolag Little India og Chinatown. Eller se nærmere på malaysiske byen Geylang Serai, som fortsatt bærer forlaget av den opprinnelige malaysiske livet slik det var tilbake i 50-60s.

Vil holdes under – og deretter sette opp organisasjonen i Cinemania – en nyere og mer intense versjon av det kjente 3D kino, der du blir en del av filmen. Eller gå til nye Singapore Discovery Center, der du kan oppleve Singapore fortid, nåtid og fremtid, og gjennom byens viktigste hendelser slik de virkelig skjedde.

Har du mer smak for seg selv skal være aktiv, er det både Zoo med natt safari, under vann verda, og div. naturreservater.

Spille igjen, minigolf eller besøke Snow-byen som er den første innendørs skisenter i tropiske Singapore. Her er temperaturen under frysepunktet og ski bakke i 3 salg konto.

Velg mellom de mange fascinerende museer, vakre templer, Moskeer etc.

Shopping i Singapore
Shopping Mekka er trolig det riktige navnet for Singapore. Antikviteter, orientalske tepper, smykker, sportsutstyr, elektronikk, møbler, silke stoffer, krydder, etc. Her er alle dyr og billig.

I det store imponerende shoppingsentre har blitt fikset, men desto mer sjarmerende, lokale butikker og markeder kan du trygt spørre etter “dagens beste pris.”

Når det ikke gjøres med dagens kjøp, kan du gå til Mustafa i Serangoon Plaza (Little India), som er åpent 24 timer i døgnet. Du kan gjøre gode kjøp, siden priser – selv om de er fast – ofte en lavere andel enn i andre shoppingsentre.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • ferie i singapore
  • singapore ferie
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics