Reis til Dortmund på ferie? Les dette om byen Dortmund

Dortmund er Tyskland er syvende største by og ligger i det tyske Ruhr-området. Dortmund forbindes hovedsakelig med industri og næringsliv, men byen har en lang historie. Dortmund er først nevnt som Throtmanni i et manuskript fra rundt 880 AD og har siden den 13. århundre vært kjent under sitt nåværende navn. Området rundt Dortmund er hjem til mange storslagne slott som Haus Dellwig. Slottet tilbake til det 13. århundre. De tidligere eierne har satt sitt preg på slottet, og alle de store arkitektoniske stiler kan sees i dette vakre slottet. Haus Bodelswingh er et annet slott, som ikke skal kunne lure seg til. Den historiske påvirkninger tydelig overalt, og palasset har et særegent lokkemiddel, fordi det er bygget helt på store påler som er slått ned på vått underlag. En vollgrav rundt palasset.

I dag, er Dortmund en stor kultur by. I Bizzelområdet Fletcher, som var tidligere byens industrielle område, er det nå kinoer, nattklubber, restauranter og gallerier. Westfälisches Bransje Museum tilbyr en fantastisk innblikk i områdets industrielle historie. Det er ganske unikt fordi det er spredt på åtte ulike steder i Ruhr. Min Zollern II / III (i Dortmund) er et utmerket eksempel på arkitektur i jugendstil. I dag er hjemstedet til den tidligere stålmøller en interessant gruve museum med utstillinger på mitt daglige liv for mennesker, mine funksjoner og imponerende maskiner som ble brukt på nettstedet.

Museum am Ostwall er trolig den viktigste museum i Ruhr, og museet har flere faste utstillinger av bilder, skulpturer, objekter og fotografier fra det 20. århundre. Det koster 3 euro for voksne og 1,50 euro for barn. Det er stengt på mandager.

Automobile Museum viser en roterende samling av fine piercinger og motorsykler. Videre er det en utmerket restaurant, som viet øl fra en konvertert Jaguar motorsykkelen. Åpningstider: mandag-fredag 13.00-18.00, lørdag og søndag 11.00-18.00. Det koster EUR 5 for voksne og 2,50 euro for barn.

Krone Brauhaus am Markt er en annen attraksjon. Her kan du nyte vest av piratkopierte produkter som Pfefferpotthast mens du tester den lokale øl. Mens du nyter den lokale spesialiteter, kan du også se hvor ølet er brygget.

Hvis du nyte utendørs underholdning, kan du gå til Westfalen Park, hvor det er noe for hele familien. Parken ligger vakkert anlagt med vakre blomster, piknik og spille områder, og konsertene holdes ofte. Dortmund Zoo har over 2500 dyr, en kjæledyr zoo, en lekeplass og en rekke restauranter og barer. Ta trikk linje U49 og komme i Hacheney. Det koster EUR 6 for voksne og 3 euro for barn. Tid: 09.00-18.30 (april-september), 09.00-16.30 (november til februar).

Flyplass informasjon i Dortmund

Flyplassen ligger på østsiden av den industrielle Ruhr-området med lett tilgang til Tyskland.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics