Reis til Hobart i Australia – Bli kjent med byen Tasmania

Å reise til koselig Hobart i Australia
Hobart er hovedstaden og mest folkerike byen i Tasmania i Australia. Den ble grunnlagt i 1803 som en koloni og ligger på bredden av Derwent River. Ekspedisjoner til Antarktis er lansert fra Hobart fra tid til annen.

Tre populære turistattraksjoner på din reise

1. Royal Tasmanian Botanical Garden ligger nær sentrum og er en stor turistattraksjon. Det er en av de eldste botaniske hager i Australia og har en imponerende samling av verdifulle og interessante planter.

2. Tasman Bridge er et av Hobart egenskaper. Det gir byen en touch av internasjonal glamor.

3. Tasmanian Museum and Art Gallery er en fremtredende museum i Australia og med australsk kunst og historie. Den har en stor samling, som viser den kulturelle rikdom TAS.
reise australia
Hva kan du gjøre billig her?

Kjernevirksomheten er svært bevegelige, og absolutt verdt en spasertur. Port of Hobart er også et fint sted å besøke, som byen er trivelig å vandre i.

Shopping muligheter.
Salamanca Place er en populær shopping i Hobart. Shopping er ren glede i dette markedet, plassert i en sandstein bygning fra det 19. århundre. Center Point Shopping Center Hobart, Routley’s Men’s Department Store og butikkene på Murray Street er også bra steder å handle. Australske og internasjonale klesmerker alle kan kjøpes her. Populære handle varer for turister er suvenirer, klær, gems og smykker.

Spisesteder og uteliv
Hobart har et blomstrende uteliv og kulinariske overlegenhet, som de fleste urbane turistmål i Australia. Det er en rekke gode restauranter og hver av dem har noen unike egenskaper. Marque Four-restauranten har en annen pris og et godt utvalg av viner for måltid. Ball og Chain Grill er en annen populær restaurant av høy kvalitet. Da Angelo Ristorante er blant de andre velrenommerte restaurantene. Hobart natteliv er fargerikt og levende. Wharf i Hobart regionen er hjemmet til de mest populære nattklubbene. Den berømte Aussie DJs vises regelmessig på nattklubber i Wharf regionen.

ferie australia

De beste lokale retter
Opprinnelige Chocolate frosty – som mange andre steder i Australia, Hobart er også kjent for sjokolade delikatesser. Denne type sjokolade er berømt og smelter på tungen.
Rømme og gressløk potet er deilig og ofte servert sammen med et stykke kjøtt.

Museer i Hobart Australia
Tasmanian Museum and Art Gallery er Hobart’s fremste museum og representerer landets kunst-og kulturhistorie. Mesterverk Fine Art Gallery and Antiques er et bra sted å få et glimt av populære kunst. Museet har en enestående samling av arbeider av ulike fremtredende norske kunstnere. Lyd Bevaring Association of Tasmania har et museum i bevaring av innspilt lyd og lydutstyr. Museet har et godt utvalg av CD-er, gramfoner, etc.

Nærmeste flyplass
Hobart International Airport (HBA) er den største flyplassen i Hobart og forvalter et stort antall passasjerer hvert år. Flyplassen ligger på den østlige kysten av Derwent River og mottar både utenlandske og innenlandske fly. Flyplassen øyeblikket tjener over én million passasjerer i året.
Avstand til flyplass: Avstanden fra flyplassen til Hobart sentrum er ca. 20 km.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

,

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics