Reise og Ferie Opplevelser i Europa

Lyst å reise på ferie til et land i Europa ? Det burde du! Her er det mye store opplevelser som bare venter på deg.

Reise til Europa :
Bistroer og kafeer i Frankrike, hus i England, Taverner i Hellas, kaffe hus i Østerrike og steamy trehytter i Tyskland, der lukten av Glühwein fyller rommet ut. EUs store og små land utgjør en stor svimlende fargepalett av erfaringer med store prestisjetunge kunst templene i byer, vakker og variert natur alpine klimaet i Middelhavet og likeverdige deler eleganse og Bonde-kulturen. Høytider i Vest- og Sør-Europa er uendelig mange ting samtidig.

Reise til Portugal
Europeisk reise i Vest- og Sør-Europa kan begynne i Skram lendemain trikk eller Lisboas fado restauranter i den gamle sjøfarernasjonen Portugal. I Belém, kan du se hvor Vasco da Gama var Bryggen, da han seilte til sjøs til India, og også se bevis på at han vendte tilbake til Portugal etter ending eventyr: hans grav i stor Jeronimus kloster.

England
Reisen fortsetter i double, svarte drosjer og bedagede puber i London, og den gamle imperielandet England. Kan du ta av fra motebutikker på Oxford Street, gaten levetid Soho og store severdigheter som Big Ben og Buckingham Palace, er det store opplevelser som finnes i progressive byer som Manchester og Liverpool, som har vært kulturelt interessante opp gjennom historien.

Frankrike
Europa og deres Frankofile mennesker foretrekker å ta metroen til å se Louvre og andre store templer av kunst eller oppleve gastronomiske fyr i Paris, Michelin stjerner og mote designere metropolen. Lenger sør i Frankrike venter de Cannes film by og den franske riviera med et levende mannlige kjendiser og deres favoritt møteplass, St. Tropez.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • ferie i europa
  • opplevelser i europa
  • ferie europa
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics