Reise på Ferie til New York ?

new york reise
New York er en by den erfarne turisten bør ha besøkt. Så smart, skarp og sel som New York er, vil byen alltid fascinere.

Denne spennende byen inneholder både det beste og det livligste av den amerikanske opplevelsen, og den er alltid våken. For det utrettelige nattmennesket er det ingen steder som Manhattan, likeledes er det et enormt utvalg av ting man kan foreta seg om dagen, for dem som ikke pirres av nattklubber, kabareter eller sære teater- opplevelser. Byen er den ultimate urbane opplevelsen. Et sted som setter fart på hjertet og sansene.

New York City består av fem hoveddeler, men de fleste besøkende drister seg ikke lenger enn til det mektige Manhattan. Men man burde tenke på en tur til Brooklyn, til Queens, kanskje til og med til Bronx, som bar en fantastisk botanisk hage.

En fergetur over Hudson til Staten Island er en av de store opplevelser der man sluker Frihetsstatuen med øynene mens hun ønsker en velkommen til den tårnrike byen på bølgene. Uoffisielt omfatter New York også deler av nabostaten New Jersey, byens forsteder i staten New York (en av de største i USA) og de landlige strekningene i det nordlige New Jersey og på Long Island. Når sommeren er på det varmeste, trekker newyorkerne i store skarer ut til småbyer og strandsteder, og forvandler steder som East Hampton, Fire Island og Amagansett til byen på landet.

Selv om New York ikke er USAs hovedstad, har byen trukket mange mennesker til sin sosiale smeltedigel. Den er blitt en vidunderlig blanding, og for den sofistikerte New Yorker har den bare ikke sin like.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • new york

,

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics