Reise på ferie til romantiske Paris?

Paris er en av verdens vakreste, mest fasjonable og kulturelle hovedsteder. En spasertur gjennom sentrum av Paris er ofte en følelse av at vandre rundt i en film bakteppe, store deler av byen har blitt renovert i senere år, og har aldri sett bedre. Folk er i seg selv definisjonen av stilen, byens arkitektur inneholder noen av de mest unike bygninger og monumenter i Europa, og omgivelsene vekslet mellom spennende, forførende og åndelig løst romantisk.

Paris er klart atskilt i to deler, Seine elven som bukter gjennom byen og deler sentrum. Referanser til alt i Paris Rive Droite (høyre banken) på nordsiden, eller Rive Gauche (venstre bredd) i sør. Begge sider er med å konkurrere med hverandre for den fantastiske museer, kirker, monumenter, butikker, hoteller og restauranter, mens i midten av elva, på L’Ile de la Cité, hever monumentale Notre Dame-katedralen, mellommann mellom de to rivaler.

Paris er en by som lever hele dagen, og uavhengig av sesong eller dagen, er du besøker byen, vil du aldri mangle noe å gjøre. Byens turisthøydepunkter er berømt over hele verden, men i dette overveldende verdensby, er det mye mer å se enn bare disse.

Det er nyttig å vite at Paris er delt inn i 20 arrondissement, eller administrative distrikter, som beveger seg i en spiral fra sentrum. De fleste store attraksjoner er lokalisert i distrikter med lave tall, spesielt i den første (1er) til åttende (8e). Generelt, er en adresse som vil bli gitt sammen med distriktene hvor adressen ligger.

Hvis du vil se mange monumenter og museer i løpet av et kort besøk i byen, så bør du vurdere å kjøpe en en-dag (EUR15), tre-dagers (EUR30), eller fem dagers (EUR45) Carte Musées et monument, som er en kort som gir deg gratis tilgang til rundt 70 attraksjoner, mens kyr hoppe over. Kortet kan kjøpes fra museene, som er inkludert i ordningen, i mange Métro stasjoner, RER-stasjoner, Fnac billett kontorer eller på turistkontorene.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics