Reise til Egypt og Kairo for å se pyramidene?

Kairo i Egypt vokser fortsatt seg fortsatt større og det har ført til et økende problem med luftforurensningen. Kairo er den byen i Egypt med størst befolkning. Kairo Regionen dekker et stort område på begge sider av Nilen, og strekker seg fra Shubra al Khaymah i nord til Hulwan i sør. Egypts hovedstad inkludere midten av landets myndigheter og ulike økonomiske og industrielle samfunn. Egypt er det tredje mest befolkede landet i Afrika etter Nigeria og Etiopia. Langs med Nilen finner man Kairos sitt puls av liv og gir vann til både befolkningen, landbruk og vannkraft i Aswan. I tillegg er det en viktig transporterer mennesker og gods.

Den eneste byen i Egypt langs Nilen elvebredden. Det er også i dette området utbyggingsaktiviteter og til å flytte er størst. M denne trenden fortsetter, er det fare for landet på kort tid, vil ikke lenger være selvforsynt på jordbruksprodukter. Den eksplosive befolkningsveksten har resultert i mye av jorden er gått tapt. Komparativ analyse av satellittbilder fra 1972 og 2005 viser var byen har vokst, særlig i nord.

pyramidene i egypt kairo

 

Luftforurensning er et stort problem i Kairo og nivået på sulfurdioksid og nitrogen oksid i luften er farlig høyt. Plasseringen av industrien, gamle og store biler, og brenning av store mengder søppel er noen av årsakene til dårlig luftkvalitet i byen.

Kairo er en gammel by og området har vært bebodd i over 3500 år. Byen er et karakteristisk trekk i kontrasten mellom gammelt og nytt. Mot øst er eldre bygninger og trange gater, fra Faraoen sin tid, mens West finner europeisk-inspirert og moderne høy stiger. Siden begynnelsen av 1900-tallet har turister fra hele verden kommer til Kairo for å bedre lære om egyptisk kultur og historie. Pyramidene er en av de største turistattraksjonene i Kairo.

Ifølge FNs Population Division hadde regionen i Kairo mindre enn 6 millioner innbyggere i 1965. I 1998 hadde den vokst til 10 millioner. I dag er Kairo regionen, nesten 16 millioner innbyggere.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • reise til pyramidene egypt
  • se pyramidene i egypt
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics