Reise Til Hua Hin i Thailand

Lyst å reise til Thailand? Da kan ferie (spesielt badeferie) i Hua Hin være et av mange gode alternativ!

thailand ferie
Fakta om landet Thailand.

Språk

Thai og engelsk
Valuta

Valutaen i Thailand er baht (THB) og følger den amerikanske dollarkursen. Det er ikke verdt å utveksle baht fra hjemmet, og feriegjester kan trygt veksle penger ved ankomst til Bangkoks internasjonale flyplass, hvor prisene samlet, følger det offisielle valutakurs. I Bangkok og de fleste store resort områder kan brukes både som kreditt- og debetkort.

Religion:

Buddhister 95%
Muslimer 4%

Strender:

Langs stranden med myk, hvit sand palmer svaier litt i vinden og bølgene svaier i det turkise havet. Temperaturen er bare et par grader kaldere enn luften, men en dukkert i vannet er fortsatt hyggelig forfriskende. En lang sandstrand strekker seg sørover fra Hua Hin. Stranden er langgrunn, men strøm og høye bølger forekommer. Stranden er også hyggelig for en tur eller ri.
Sport

Hua Hin tilbyr mange spennende aktiviteter både for sports interesserte, og kunder som ønsker ekstraordinære opplevelser i naturen. I området rundt ferieparadiset har mange flotte golfbaner. Det er også en sjanse til å gå til nasjonalparken Khao Sam Roi Yot, som ligger 60 km fra Hua Hin med et spennende dyreliv særlig fugler, aper og hjort. Det er også mulig å ta Elefantsafari eller besøke templer i lokaliteten. I tillegg er det gode muligheter for snorkling og andre vannaktiviteter.
Spise og byliv

Hua Hin har et velassortert utvalg av restauranter både thailandske spesialiteter og internasjonale retter. I tillegg er, Hua Hin er kjent for sine formidable fiskerestauranter. Turist-regionen tilbyr også et bredt utvalg av barer og diskoteker.

thailand reise bilde

Shopping i Thailand
:

I Hua Hin er det hver kveld en spennende nattmarked som har besøkt både av lokalbefolkningen og turister. Langs gatene er det boder av forskjellige varer, inkludert klokker, CDer, klær og vesker. Butikkene kan tilby gode sportsklær og sko, glass, kunsthåndverk, sølv, gull og edelstener, silke produkter og skreddersydde klær. I Hua Hin finner du også et nyåpnet gigantisk kjøpesenter med både lokale og internasjonale butikker, restauranter, kinoer og bowlingbaner. Men bør du være oppmerksom på at merkede produkter selges i markeder og boder er ofte kopier, og disse er ulovlig å innføre i Norge.

Viktig Reiseinfo:

Pass og visum

Du skal ikke trenge visum til Thailand for Norske statsborgere bosatt i 30 dager, men passet må være gyldig i minst 6 måneder etter avslutningen av oppholdet.
Kunder uten norsk pass er ansvarlig for å ha et gyldig visum.

Elektrisitet:

Akkurat som i Norge, er elektrisitet i Thailand 220 volt. For de fleste stikkontakter kreves omformer når kontaktene er annerledes.
Helse

Info om helse på din Thailand reise:

Det er ingen krav til vaksinasjoner. Det anbefales å kontakte sin egen lege som kan gi oppdatert informasjon om mulig. Husk nødvendige vaksinasjoner.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • thailand ferie

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics