Reise Til Kairo i Egypt På Ferie?

Her er en guide for alle som vil reise på ferie til Kairo i Egypt.

kairo-egypt-reise

Språk:

Arabisk

Valuta:

Den egyptiske valutaen kalles egyptisk pund og £ 1 tilsvarer ca. til 1 kr. På hotellet er det mulighet for å veksle norske kroner, US dollar og euro til egyptiske pund. Når banker har minibanker som aksepterer de Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker å ta ut penger fra banker, bør du være forberedt på litt ventetid…

Reiseinfo om Kairo:

Om Pass og visum.

Det kreves at alle innkommende kjøper visum. I det flyet jeg får utdelt en oppføring kort som må fullføres. Ved ankomst til Hurghada flyplass vil jeg møte med våre egyptiske partnere, som leverer visum: Et klistremerke ville være festet til passet. Ved passkontrollen stemplet passet, etter som jeg skal levere ferdig oppføringen kortet. Derfor forventet forsinkelse i ankomsthallen, og det er en
lurt å ta med litt vann. Merk at egyptiske myndigheter krever at passet ditt må være gyldig minst 6 måneder etter retur. Kunder med en annen nasjonalitet enn danske referanse til den egyptiske ambassaden for mer informasjon.

Noen bilder fra Kairo:

kairo-bilder

kairo-ferie-bilder

 

Kultur i Kairo.

Om mat og retter:

Den egyptiske kjøkken med smaker inkludert inspirert av den tyrkiske, Palestinske, greske, libanesiske og syriske kjøkken.
Konvensjonelt, det er mange spennende krydder, da egyptisk mat forberedes, men domstolene sjelden sterk. Den mest brukte krydderene er: kanel, koriander, dill, ingefær, persille, kardemomme og oregano.
Egypterne spise som mange forretter, som hovedsakelig består av forskjellige salater og grønnsaker, som fungerte fatir, som er en slags pitabrød. I tillegg servert flere forskjellige typer krydret dips. Blant noen av mine favoritter fra Egyptisk mat inkluderer Baba Ghannug som en dressing av stekt auberginer og Tehina.

Tehina sesam pasta er blandet med olje, hvitløk og sitronsaft. Blant hovedrettene er Koshari, som er en typisk egyptisk domstol inneholder ris pasta, linser, stekt løk og tomatsaus. Kofta er kjøttkaker av enten lam eller biff valset inn med krydder og grillet. Den “grønne kjøttboller” Falafel, består av knust, kokte bønner med tilsatt løk, hvitløk og sesamfrø. De rullet i sesamfrø og stekt i olje. Egypterne liker å spise retter med and, kylling og utstoppede duer og fisk fra Rødehavet. Mange domstoler også består av okse og lam. Svinekjøtt er sjelden sett på menyen, siden Egypt er et muslimsk land. I områder med mange feriegjester er det likevel også et stort utvalg av internasjonale retter på menyen.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • kairo egypt
  • egypt ferie

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics