Reise til Melbourne i Australia?

Lyst å reise på ferie til Melbourne i Australia? Det bør du! Dette er et fantastisk by som har mye å by på!

Melbourne var hovedstaden i Australia før 1927 og er nå Australia nest byen befolkning (ca 4 millioner innbyggere) etter Sydney. Byen er et kulturelt og økonomisk senter. Av sin natur er en blanding av viktoriansk og moderne arkitektur, har mange grønne parker og er et flerkulturelt samfunn, andelen innbyggere med gresk og italiensk opprinnelse er stor. Climatic er Melbourne spesielt, ganske grov vintre med minimum temperaturer rundt 4-5 grader pluss. Sommeren kan være varm og tørr, de siste årene, varme og tørke ut i posten januar-februar.

Ikke gå glipp av:

Melbourne Observation Deck i Rialto Towers er det utsikt over byen fin. Royal Exhibition Center i Carlton Gardens er på FNs World Heritage List. Crown Casino ved Yarra River er en yngre versjon av Las Vegas. Noen liker det, mens andre hater det. Royal Botanic Gardens er verdt et besøk, det tar omtrent tre timer å komme seg rundt.

Overnatting, mat og drikke i Melbourne Australia:

Det er mange gode og rimelig overnatting alternativer. På Mornington Peninsula kan kombinere sitt opphold med stranden. visitvictoria.com er et godt inngangspunkt for boliger søkere. Melbourne i Victoria, med flere av landets beste vin innen to-tre timers kjøring. Ta deg tid til å stelle rundt med en Cellar Door Pass – kostnader 99AUD og gir deg tilgang til en masse vinmakares kjelleren. Oyster Bar på 209 King Street etter krabber, østers og fisk er et godt valg. Drikk Yarra Valley Chardonnay til. I tillegg er det 500 restauranter, kafeer og puber å velge mellom, byen er flerkulturelt også matsidan.

Kjøpe?

Mest elegante shoppingsentre er uten tvil den Block Arcade på Collins Street. Collins pc er den fineste gate i byen for shopping. Det er ellers mye skjult alleer med unike klær og shopping. Finn unntatt Block opp Cathedral og Royal arkaden eller gå på Degraves PC. og Crossley PC. Viner bør kjøpes utenfor byen.

Etter Melbourne bør reisen videre i Australia gå til Perth:

Perth er hovedstaden og største byen i delstaten Western Australia og Australia fjerde største by. Perth, som er over 2 000 km fra nærmeste store byen Adelaide, er ofte beskrevet som verdens mest isolerte fastlandet byen. Selve sentrum er relativt konsentrert i området rundt Swan River, mens villa forsteder spredt over et stort område og kombinerer med Perth suburb og port Fremantle.

Klimaet er varmt og tørt med en regnfull vinter perioden mellom mai og august.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics