Reise Til Sunny Beach i Bulgaria

I Bulgaria er Sunny Beach et meget populært reisemål.

sunny beach bulgarie reise

Her er litt fakta om Bulgaria:
Tidsforskjell / lokal tid:
Ved ankomst, må du skru klokken frem en time.
Valuta:

I Bulgaria er, valutaen heter Lev og delt inn i 100 stotinki. 1 lev tilsvarer ca. til 3,80 NOK. Vi foreslår at du tar leva eller norske kroner, som du kan bytte i banker eller på hotell, men pass opp prisen. Visa kan også brukes til minibanker, men ikke overalt.

Strender

Stranden i Sunny Beach er en av de beste på Svartehavskysten. Den er ca. 6 kilometer lang og på mange steder mellom 30 og 80 fot bred. Stranden er spesielt attraktivt for familier med barn, som det er plass for lek på stranden, og badeanlegg er barnevennlige. Stranden er også ideell for vannsport, tar flere steder kan gå en lang vei før det blir dypt. Det er mulig å leie solsenger og parasoller, og stranden kan du kjøpe is og andre forfriskninger fra stranden leverandører.

Sport

Langs strendene er det mange muligheter til å prøve ut ulike vannsport aktiviteter for et gebyr. I tillegg er det mange naturskjønne fjell og gamle klostre i Bulgaria, som kan oppleves, enten alene eller jeg kan delta på en av våre mange utflukter.
Spise og byliv

På Sunny Beach området er tilgjengeligheten av restauranter og små spisesteder store, og langs strandpromenaden restaurantene ligger side ved side. Utvalget er bredt og spenner fra fast food til a la carte restauranter og lokale spisesteder med bulgarske spesialiteter. Utelivet i Sunny Beach er livlig med mange diskoteker, barer og kasino.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 5.0/5 (1 vurdering gitt)
Reise Til Sunny Beach i Bulgaria, 5.0 out of 5 based on 1 rating

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics