Reise til Thailand – Smilets Land

Innled Thailandsreisen med et par netter i spennende Bangkok. Shop, hygg deg og spis godt før du reiser videre ut til øyene.
En reise i Thailand kan være en reise i Thailand-tradisjoner, som f.eks. mat. Men en reise Thailand rundt kan også inneholde storbyopplevelser i f.eks. Bangkok. I det hele tatt kan en reise Thailand på kryss eller tvers inneholde mye mer enn man forventer.

Alle som reiser til Thailand vil oppleve også en vakkre omgivelser, både på innsiden og utsiden. Thailenderne er kjent for sin sympatiske, smilende attityde og thaimaten er en ren nytelse, spesielt når den nytes i originalomgivelser.

I Thailand kan du være med på aktiviteter som trekking, dykking, kayakking, surfing, havfiske, shopping, besøke lokale stammer, utforske templer og mye mer. Hva enn du kan tenke deg…

Thailand kalles gjerne for smilets land, og det mest besøkte landet i sørøst-Asia. Vakker natur, fantastisk gjestfrihet, spennende matopplevelser og kultur er bare noe av det Thailand har å tilby. Enten du reiser som backpacker eller bor på en luksusresort, i dette landet finnes det noe for alle sine smak. Det er enkelt å reise rundt i Thailand, bl.a med innenriksfly eller tog.

KLM har lave priser på fly til Bangkok. KLM har daglige flygninger fra Bergen, Kristiansand, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Trondheim til Bangkok med mellomlanding i Amsterdam.

Thailand er på størrelse med Frankrike og dekker 514,000 kvadrat kilometer og har ca 60 millioner innbyggere. Nesten 95 prosent av Thailands befolkning er buddhister. De resterende er Muslimer, Kristne og Hinduister.

Geografisk er Thailand delt inn i 4 hovedregioner. Sentrale Thailand, nord, nordøst og sør.
De fleste bor i Sentrale Thailand, hvor hovedstaden Bangkok ligger. Nord-Thailand er preget av fjell og fruktbare daler.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics