Å Reise til USA er en stor opplevelse!

Det å reise til USA, og da gjerne på langs eller på tvers er en opplevelse for livet. En klassisk reise USA trekker mange turister til, er Route 66. En annen tøff reise USA har å vise fram er Highway 375 som går gjennom Mojave-ørkenen. Likevel er det kanskje storbyer du søker etter på din reise – USA har dem i hopetall! Og en reise i USA kan selvfølgelig også være surfing og sol i Florida eller opera i New York. Å reise USA på tvers eller langs gjør bilen til en nødvendighet. Det er American Freedom enten du krysser kontinentet eller nøyer deg med en stat eller flere.

Det å dra til USA er en reise til noe større. Man kan trygt si at det meste er stort i USA. Bilene er større, husene er større. Nasjonalparkene er større, hamburgerne er større, ja til og med kjendisene er større. Vestkysten fra Seattle i nord til San Diego i sør byr på mange oplevelser, men også store avstander. Det er forholdsvis billig å fly innenriks i USA, men hvis du har tid og ikke lar deg skremme av en 6-baners motorvei, er det en opplevelse å kjøre selv.

Husk at det er spesielt for reiser til USA

Norske borgere som planlegger å reise til USA, bør lese viktig informasjon om reise til USA på ambassadens hjemmeside, samt konsultere USAs ambassade i Norge.
Man må fylle ut et såkalt API (Advanced Passenger Information) skjema for alle passasjerer som skal reise til USA, både barn og voksne.
På dette skjemaet skal passasjeren opplyse om passnummer, adresse, fødselsdato osv.
Det nye med disse skjemaene er at man MÅ opplyse om hvilken adresse man skal bo på. Om man skal reise rundt er det første sted for overnatting man skal notere.
Dette innebærer at det ikke lenger er mulig å reise til USA uten å ha bestilt overnatting på forhånd.
Foreløpig er det bare noen av flyoperatørene som har startet med dette, men det vil bli obligatorisk for alle i løpet av kort tid. Dette vil kunne medføre lengre køer ved innsjekk og vi vil anbefale alle å være ute i god tid. Minst to timer, gjerne mer, før avreise.

New York blir gjerne kalt for “The Big Apple” eller “Byen som aldri sover”. New York byr på et utall av attraksjoner, liv og røre, god mat, show og musikaler, uendelig med shopping, men glem heller ikke mulighetene å oppleve det litt sære og rare.

Enten du er nattemenneske eller morgenfugl, reiser alene, med kjæresten eller hele familien, så finner du noe i New York som gjør at besøket blir minneverdig.

Skal du til USA, kan flytypen du reiser med ha mye å si for komforten underveis.

Stadig flere amerikanske selskaper flyr med Boeing 757 på ruter mellom USA og Europa. Det samme gjelder Icelandair, et populært valg for nordmenn som skal til Amerika.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

Våre brukere sine reisesøk:

  • reise rundt i usa
  • opplevelser i usa
  • usa på tvers
  • oppleve usa
No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics