Tips for å gjøre ferien og reisen din billigere

Ønsker du å gjøre ferie reisen din billigere og spare masse penger? Å reise billig er noe som gleder mange, for da vet man at ferie opplevelsene blir større. Man har råd til å gjøre det som er morsomt på ferien. For det å reise med fly, tog, buss, eller båt er ikke det som blir ansett som det mest spennende i en ferie. Her er noen tips om hvordan du gjør ferien billigere og bedre.

Det er lettere å finne billige alternativer i land der turisme er mindre utviklet.

Få mer for pengene dine? Besøk Island
De siste månedene har det vært mye svingninger i valuta markedet. Et eksempel er Island, hvor valutaen har mistet verdi mot den norske kroner i høst. Ved å ta til land med svak valuta, kan du spare mye penger.

Reiser utenfor sesongen
Mange skianlegg har en kort periode, hvor de fleste turister besøker stedet. Når prisene stiger, blir det vanskeligere å finne rimelige boliger og også prisen på billetten til destinasjonen øker. Ved reiser utenfor sesongen, kan du spare penger, og ofte er været så vel som i høysesongen.

Billige flybilletter
For å finne billige flybilletter, må du følge noen enkle regler:

* Bestill flybilletter tidlig. Ofte er det gode priser og spesielle tilbud når luften billetter er gitt ut, og ofte blir de mer enn ett år før avreise.
* Bestill flybilletter sent. Er du fleksibel, kan du bestille for sent, og du kan være heldig å få en flybillett for en sprø billig pris.
* Unngå å fly på fredager og lørdager, alle andre dager er billigere.
* Sammenligne priser på flybilletter på ulike dager. Du kan tjene tusenvis av dollar for å endre dato. Når flyturen er over og du kommer, er det penger å bli frelst ved å hoppe taxien over og utnytter i stedet for en buss eller tog den siste strekningen av veien. Utforske muligheten for å kjøpe rabatt, noe som nesten alle de store byene tilbyr. Mange ganger kan du få en hyggelig rabatt på inngangsbillett billetter til museer og lokale trafikken.

Bedre boliger og billige hotell
Overnatting er ofte de største kostnadene for en ferie. Og akkurat som med billetten finner du ofte de beste prisene på nettsteder for å sammenligne priser. Noen ganger lønner det seg å ringe hotellet og prøver å få ekstra rabatt på hotellopphold. Økonomien har medført at mange hotellet senger er tom på mange reisemål i hele verden? Bruk det. En annen måte å redusere din bolig koster er å reise med andre, så du kan spare penger og få innblikk i andres liv. En annen sparetips er bruken av herberger. Mange herberger nå er minst like attraktiv som dyrere hoteller og ofte spennende arrangeres.

VN:F [1.9.13_1145]
Stemme: 0.0/5 (0 vurderinger gitt)

No comments yet.

Leave a Reply

.

shopify analytics